søndag 19. oktober 2008

Bruktkjøp

Fant disse gamle stolene i en bruktbutikk. Trekket er bare litt slitt, og treverket er helt feilfritt . Synes formen på dem er veldig fine, og de er gode å sitte i. Tror de har stått i et hjem hvor eierne kun har brukt dem til "finbruk". Kjenner at jeg alledrede har blitt glad i stolene :-)

Hvordan jeg fikk tak i dem, er en egen liten historie. Den blir litt lang å gjengi her, men kort fortalt ble de mine, etter noen diskusjoner og en telefon. Dessuten litt frustrasjon, over firkantete regelverk i prissettingen og kundebehandling, i NMS Gjenbruk-systemet.

Da jeg oppdaget dem på en brukt-låve var de akkurat kommet inn og ennå ikke priset. Kunne ikke få "sette dem av" til de kom for salg, og prisen bestemt. Når de ble priset var det litt usikkerhet om, og de brukte ikke å ringe til kunder for å si fra når de var kommet i butikken. Jeg kunne kanskje ringe dem for å høre, men de er ikke så flink til å slå på mobilen sin.... Men etter en hyggelig telefonsamtale med en i prisnemda, fikk jeg "lov" til å sette av stolene til neste åpningsdag i butikken !!! Litt moro historie, synes jeg:-)

Vel, nå står de i alle fall i min stue, sammen med bordet som jeg også kjøpte der. Har vurdert å male hvitt.... Men DE sier jeg ikke skal gjøre det. Det er greit, det skal få stå som det er, ialle fall en stund. Men jeg ser nok for meg det bordet som hvitt. Og, ikke minst, stolene trekt om i lin med hvitmalt treverk. Noen gode forslag???

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stolene var bare kjempefine!! jeg angrer på at jeg ikke kjøpte de du solgte til Gjertrud!:-) Bordet er fint som det er, men tenk deg det i hvitt....:-) Stor klem

lavendel mio sa...

Kjempefine stoler og fin heim. Kjenner meg igjen.Opplevde det samme da jeg skulle sjå på noe brukting.Spurte om jeg kunne få kjøpe det jeg fant på en låve.Nei det går ikke nei.Må prise varene først og få dem i butikken. Hallo kan jeg ikkje få kjøpe dette skramlet uten at det skal innom butikken først????Ok sa jeg men er ikke her i morgen,var kun på gjennomreise. Så det blir ikkje at jeg stopper der flere ganger.Skulle tru di vart glade når di fikk solgt litt gjenbruk.Dårlig kundebehandling spør du meg. Ha en fin dag.