lørdag 11. april 2009

Mens Poirot ruller over skjermen...


..gjør jeg ferdig dette innlegget :-)
Lammelåret er fortært, og jeg fikk lyst til å vise frem hvordan hagen såg ut nå i ettermiddag.
Her er noe av pynten ved inngangsdøren. Engel og små påskeliljer i en sinkbalje!
Nå forandrer ting seg så raskt ute i hagen. Jeg tror disse Peonskuddene har vokst 5 cm i løpet av et lite døgn. Og Primulaen blomstrer, enda det var bare noen dager siden det grønne bladverket kom opp av jorden!!

"Grytå hennar mor.." Lukter, lyder og stemning forøvrig , skulle vært mulig å formidle gjennom bilde:-) Det hadde regnet i dag tidlig, så kom sol og varme. Da lukter det så godt ute...... Gikk meg en tur og bare nøt....

Et lite stykke arbeid.... Og takk for i dag!!

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så fine bilder fra hagen din! Vakkert med den gamle spaden i bedet. Flott med berg i hagen. Så så fint ut på stiene i bedet. Linker til deg!

Mette sa...

Så deilig det ser ut med vår! Snøen smelter så smått her, men det er nok lenge til vårblomstene kommer enda. Håper jeg får gjort noe med "hagen" vår i år og at vårt nye inngangsparti blir ferdig på forsommeren...Så kan vi nyte ettermiddags- og kveldssolen på verandaen der i sommer :o) Gleder meg!

Påskeklem :o)

Britt sa...

Våren kom fort nå når det ble så mange pluss grader. Snøen er forsvunnet her på fjellet også, så det spirer og gror. Sunndalsøra var jo varmst i landet i går med 19.7 grader og vi er jo ikke så langt unna verken du eller jeg.

Du har en del hagearbeid fremfor deg nå, men det trives du jo med.