onsdag 1. juli 2009

Varme, men ikke late dager....

Sommeren har kommet til Nordmøre, og faktisk vart i mange dager. Mange vil nok, med rette, si at de nyter varme "late" dager.  De varme dagene skal  nytes til fulle. De er ikke så mange av dem...  Jeg har IKKE varme, late dager. De varme dagene er alt annet enne late, spør du meg;-) De er derimot fulle av aktiviteter, som i og for seg er hyggelige. Her er noen vanlige sommeraktiviteter:

Vi pakker og drar på stranda (ikke lite vi pakker med oss), vi lager mat og bærer ut(matlaging må til selv om det er varmt, og alle trenger jo mat!!), vi bader unger i både salt og ferskt vann, vi jobber i hagen, og jo mer vi har i hagen, jo mer vanning trengs det på varme dager. Når kvelden kommer skal det ryddes etter en lang og "lat" dag. Leker, badesaker, vannspreer, pledd, puter, mat, kopper og kar, ev. hageredskaper skal bort i fra plenen pga. plenklipping i morgen.. Alt dette kal inn igjen, eller i alle fall ryddes!! Og så er det kveldsmat på minstemann, og bading på hele gjengen, inne denne gangen!  Phuuu.... Noen som føler de kjenner seg litt igjen???? Eller er det bare jeg som er "lat", og ikke dagene??!! :-)

Bildet ovenfor er av min kjære "Madens Blush", som foreløpig står i en krukke!

Sommer er også tid for hyggelig samvær med venner. Og det jo viktig å prioritere !!

Her en kveld hadde vi et vennepar på vin og litt mat. I den rekkefølge;-) Skulle egentlig bare drikke litt vin, men måtte ha noe "saltmat" ved siden av. Laget kjøttboller, en frisk salat, foccatia og div. tilbehør. Namm.. Det ble som en mini-tapas!! Takk for en fin kveld G og PG :-)

Oliven i green gate...

Tomat, feta, løk og frisk koriander- salat med god dressing og spekeskinke!

Fortsett å nyte de varme dagene, de er egentlig veldig fine :-)

Vi blogges!!

7 kommentarer:

mormorelsie... sa...

HALLOJ
Vilken fin blogg du har med mycke inspiration.
kram o ha det så gott i sommar värmen.
ninni

Jannicke sa...

..kjenner meg godt igjen!
Ordet lat kan man definere på ulike måter,
det er helt sikkert!!

Jeg er så smått begynt å pakke til ferie... Må ta det over flere dager, ellers går det
"i ball".. ;o)

Men nå skal jeg ut på solstolen med kald Pepsi max og avisene.. skulle gjerne hatt litt av den deilige tapasen din med meg.. kjenner jeg ble sulten da jeg så alt det gode...

Ha en fin lat/travel sommerdag, Kritin!

Klem J.

Datt sa...

Hehe, det hørtes ut som noen herlige fine dager, men virkelig ikke late! :P Og maten så fristende ut *Sikle* det frister så veldig med slik lett mat når det er varmt :)

Margrethe sa...

Hehe, jo det er vel sånn at jeg er lat mens dagene slett ikke er late. Men det går jo an å ha som mål å ha lange late dager :) Det håper i alle fall jeg på! Bare to dager igjen.

God natt!

moni sa...

hihi ja jeg kjenenr meg jo igjen skal innrømme det,lat defineres jo på mange måter ja:)

maten din så bare helt herlig godt ut:) mmm... dete r kjempegodt emd tapas og det trenger jo ikke alltid være så utrolig mange valg og velge mellom:)

Ønsker deg en nydelig sommerdag:) klem monica

Hulda sa...

Så deilig mat du viser, bildene er lekre, altså! Nydelig rosa blomst også. Slikt er sommer. :)

Glede sa...

Å, fikk vann i munnen av den tapasen!! Nå er ikke jeg trebarnsmor, med hus og hage, men jeg kjenner meg igjen i deler av beskrivelsen ja gitt! Men det er herlig også da! Lille Glede har våknet mellom halv fem og fem i mange uker nå, men i morges sov hun til halv sju! Herlig.