torsdag 11. februar 2010

Lesekrok og smålego

Var litt skpetisk da jeg dro denne lampen i hus. Men den har vært brukt mye i vinter, og er en ypperlig leselampe!! Kjøpt på Gjenbruk til nesten ingenting.

Vi savnet å ha en lese/blogge/kose-krok i stua. Derfor ble det ommøblering for en stund siden. Ned fra mørkloftet  med favorittbordet, og fikk samlet de to godstolene på hver side.

Jeg hadde nok en mening med dette......

 Til jul fikk jeg bærbar med samboeren min, så nå kan jeg også blogge på stua, med barna rundt meg, og mens poteten koker;-)
Vi har også installert fotoredigeringsprogram. Så nå prøver moe seg frem med fotoredigering!

Initsialene våre på speilet!

Til slutt:
Guttene har mengder av lego. Vi har selvsagt oppbevaring for det på rommet til eldstemann. Det er også kurver på stua med det samme. Men, det kommer stadig vekk små deler ned fra loftet, de er i omløp, kan du si. Har gitt opp å plukke, de ligger over alt. Som her :-)
MEN, skulle hatt et system. En plass, en måte å oppbevare de aller minste delene på...aller helst skulle det vært en plass hvor de selv kunne legge dem oppi, etter å ha lekt med dem på stua!! Sentralstøvsugeren er METT  av små legodeler!!
Noen som har et godt forslag?
Hvor gjør dere av de minste legodelene??

God torsdag!

12 kommentarer:

lillelise sa...

Hei!
Så hyggelig du hadde det i stua di! Og det bordet var flott! Til legoen kan kanskje en sånn mini-kommode være en løsning?
Ha en fin dag

Ingrid sa...

Så koselig lesekrok! Greit å kunne sitte der og blogge også da..
Vi har en genial oppbevaring for smålege. Det er en tøypose som mor mi har sydd til lillegutt. Den kan brettes ut som en rund matte som litter på gulvet, med all legoen oppå. Når han er ferdig med å leke snøres posen sammen igjen, ved hjelp av et snøre som er tred i langs kanten. Dermed kan vi henge den opp på en knagg. Lett å rydde sammen hver gang.. og posen kan syes i et fint stoff som passer på en fin knagg på stua også, om man vil..
:)

MarnyAlice sa...

Koseleg krok du har☺
Ein slik vil eg og lage meg i stova mi! ☺

Lite erfaring med små lego, mi prinsesse er ikkje so interesert i slike.
Men fins jo masse finr korger og kurvar som fint egnar seg i ei stove, kanskje det er tingen?? Ellers har eg og sett slike posar som Ingrid skriv om..lure på om eg har sett oppskrift i Pickles.no..
Lykke til ☺

Klem M ♥

Lisbeth sa...

Hei. Min sønn, forøvrig snart 14 år, er millionær i lego!! Han har både teppe som knyttes enkelt sammen etter endt lek, og verkstedbokser til smådelene. kan også brukes til fiskekroker. Boks med mange små rom. Håper du skjønner, iallefall praktisk. Lett å finne akkurat det han leter etter. Lisbeth

Landcharm sa...

Så koselig krok du har laget til.

Britt Eva sa...

Hei.
Så kos du har det. Vi har en boks fra Ikea med mange små rom i hvor vi har de minste delene sortert - en stund. MEN de forviller seg fort litt rundt. Et tips er å sette ei nylonstrømpe over tuten på støvsugeren så samler du opp alle de minste delene uten å miste de. Lykke til og ha en fin dag.
Britt Eva

Tullik sa...

Så koslig og fint der er hos deg !!

Tove sa...

Delikat og nydelig både blogg og bildene fra kosekroken din! Dere unge er så flinke til å gjøre det koselig rundt dere! Ha en fin kveld, hilsen Tove

Anonym sa...

Så koselig lesekrok! Liker den stoler kjempe godt!

Klem Igi

mi-rachel sa...

kul den lampen!
og det bordet var jo alldeles nydelig.

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Så hyggelig lese/kosekrok du har laget!
Og lampen satte en prikk over det hele:-)
Personlig og spennende!

Ang lego,- hva med å gå på jakt etter gamle (skinn)kofferter? Estetisk og praktisk på en gang*s*
Sett evt filtknotter under "bena", så tåler gulvet at de blir dratt fram og tilbake av små englebarn.

Ha en fin helg!

Cat:-)

Jannicke sa...

Kristin.
Tusen takk for trøstende ord hos meg.. setter sånn pris på det!
Det er rart hvordan livet kan bli satt på hodet - sånn helt over natten. Både rart og skremmende..

jeg prøver å tenke positivt, holde hodet over vannet.. ventetiden knekker meg - men til uken er det "dommedag". Det skal bli godt å få en slags visshet - nesten uansett vil jeg si...

Prøver å tenke glade tanker - men det blir litt som å kjempe i motvind..


Håper du har det bra, husk jeg er innom deg ofte - selv om jeg ikke legger spor igjen etter meg.

Klem J.