torsdag 18. februar 2010

ny bildevegg


Jesus,  mor og far....
For en tid tilbake fikk jeg nok av denne veggen og alle bildene her og der. Det ble en bildevegg. Hvor gjør dere av alle bildene? 

God torsdag!

13 kommentarer:

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

En herlig bildevegg.. JEg og har så masse bilder.. men skal lage en hel bildevegg på soverommet når jeg engang blir sånn nogenlunde fergid der :)

Ha en nydelig dag, Kristin!
ps. Det er så fint hos deg!
Solveig

Jannicke sa...

...dårlig samvittighet... Mange av mine bilder ligger i kjelleren.. Men noen er selvsagt på veggen :o)

Flott bildevegg!

TUSEN takk for koselig hilsen!!

Klem J.

MarnyAlice sa...

Fint det vart!!☺ Syns det gjere seg med ein slik bildevegg! Eg er ingen fan av bilder her og der! Akkurat no har eg lite bilder, men har tenkt å lage meg ein bildevegg når gangen vert ferdig-like rammer og svart/kvitt bilder☺

Klem M ♥

lillelise sa...

Hei!
Flott bildevegg. Jeg har også samlet en del bilder på en bildevegg, men ble ikke helt fornøyd, så den er et av mange forbedringsområder her hjemme.
Ha en fortsatt fin dag

Datt sa...

Mine står her og der de, nesten ingen som henger på veggen har jo angst for å ødelegge veggene med hull! Ikke at de er så fine fra før heller! Merkelig syndrom det der...

Ingrid sa...

En fin bildevegg... og slike Jesus-bilder synes jeg er nostalgiske...

mi-rachel sa...

har faktisk ikke så mange bilder liggende. men har lyst å samle de jeg har som en bildevegg..slik som du. syns du hadde løst det fint.

Hulda sa...

Syns du har laget en fin gruppe med bilder. De kan av og til være vanskelig å plassere. Jeg bruker bildelister, så er de lette å bytte ut. Men, noen henger også på veggen, andre ligger i skuffen. ;)

Kreoline sa...

Slike vegger dekket av bilder hadde jeg tidligere, men jeg ble lei, nå ligger de på kott og i skuffer. Jeg har ståede fremme et par av mine oldeforeldre, så slipper jeg å lage hull i veggene. Klem fra Mona.

Lillians perler sa...

Hei Kristin!
Hvor gjør jeg av bildene??? Hm, har ingen faniliebilder på veggene jeg, men synes det er koselig hos de som har det! Og da må de henge samlet.

Hvor i Lofoten jeg bor? Stedet er i nærheten av Napp. Det er 10 min. å kjøre fra flyplassen på Leknes vestover. Vi bor heeeelt nede i sjøkanten med egen kritthvit strand :)

Ja, gled deg til å komme nordover til sommeren, dette er paradis på jord! Jeg ser det kanskje ekstra godt som er fra Østlandet og har bodd her i bare 8 år!

Ønsker deg en Riktig God Helg!
Klem fra Perlemor ;)

Prinsesse Elin sa...

Jeg elsker gamle bilder. Har mange. Synes det er så flott med slike bildevegger jeg. Denne var virkelig lekker. Klem fra Elin:)

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Den store formen med lokk koster før 375, den som står opp-ned koster før 289,- og så har jeg en som er større enn denne til 398,- (lik, bare endel større)
50% avslag av dette.

Anonym sa...

Har en gruppe bilder både på kjøkken, gang, soverom og bad. Ellers har jeg småalbum med bilder fra feriene våre. Bildene ligger i plastlommer. Enkelt for ungene å ta frem å se på. Lykke til med bildene.